serveis

Passa’t al verd! Estalvia en la factura elèctrica de la teva empresa.

APRÈN

No estàs gaire al corrent de tot el relacionat amb el tema energètic de la teva empresa? Estàs segur que no pagues de més a la teva factura de la llum? Entendre les diferències entre distribuïdora i comercialitzadora, saber analitzar la teva factura de la llum i saber per quins serveis o quants KW estàs consumint… En la nostra trajectòria ens hem trobat que la gent paga assegurances totalment innecessàries o també que la companyia no li respecta la tarifa encarint d’aquesta manera la factura.

Entendre tots aquests conceptes t’ajudarà a estalviar electricitat i gas a la teva empresa! Per això, el primer pas serà ensenyar-te tot allò bàsic perquè puguis entendre què estàs pagant exactament ara mateix i, a partir d’aquí, valorar si la teva potència actual es correspon amb les necessitats elèctriques de la teva empresa.

Ja ho diuen ja, que la informació és poder! Informar-te de tot t’ajudarà a conèixer la situació real i prendre millors decisions. Només cal que ens contactis per posar-nos mans a l’obra!

ESTALVIA

Està bé viure el dia a dia, però et preocupes realment d’aquelles coses importants a llarg termini? Nosaltres si! Per això, una de les nostres metes és ajudar a les persones que volen ser més efectives a l’hora d’arribar als seus objectius.

Vindrem a fer una auditoria gratis i totalment personalitzada de la teva empresa i tarifa. Això ens ajudarà a detectar tots aquells punts de millora i, en definitiva, assegurar-nos que no pagues més del que necessites per ajudar-te a estalviar en la teva factura elèctrica a final de mes. El que ara a la factura de la llum et pot semblar una ximpleria, et pot ajudar a estalviar una gran quantitat d’aquí a un temps.

La llarga experiència que tenim amb projectes d’aquesta tipologia ens han demostrat que la majoria de vegades el responsable no és conscient de com treure-li el màxim rendiment a la seva factura.

Què no et passi el mateix! Posa’t en bones mans.

DEIXA’T ASSESSORAR

Vols descobrir el potencial de l’estalvi energètic i com n’és d’important per a la teva empresa? Hi ha moltes tarifes disponibles, però… estàs segur d’haver escollit la més adequada pel teu negoci? La nostra feina no és ni més ni menys que ajudar-te a treure-li la màxima rendibilitat a la teva factura de la llum.

Gestionar tu mateix el tema energètic del negoci suposa invertir-hi temps, recursos i competències. Per això, com a consultors energètics, si ens contactes comptaràs amb un equip experts en el sector, que està al dia dels temes d’actualitat i normativa vigent i que coneix a la perfecció els preus de la competència per ajudar a la teva empresa a obtenir el màxim estalvi en la factura.

Passa’t al costat verd de l’energia i comença a estalviar en electricitat.

SEGUIMENT

Et preocupen totes les gestions que has de fer per donar-te de baixa de la teva companyia elèctrica? T’ho posem fàcil!

– Et donarem de baixa de la companyia anterior.
– T’aconsellarem per consumir menys i reduir les teves despeses fixes.
– T’ajudarem a aprofitar al màxim la teva tarifa.

Renovació anual de contracte, accés fàcil a canvi de nom / tarifa/ numero de compte, enviar duplicats de factura a qui correspongui, acreditacions als punts de subministre que tinguin Energia Verda… A part, també fem modificacions de potència, instal·lació de bateries de condensadors, plaques fotovoltaiques, i molt més!

Ens encarregarem personalment de gestionar el teu compte i resoldre tots els teus dubtes i preocupacions per oferir-te un servei totalment a mida. En definitiva, serem els teus consultors de confiança i t’acompanyarem durant tot el camí.

Estem aquí per tu!

ENERGIA VERDA

Coneixes els avantatges de l’autoconsum?


L’autoconsum fotovoltaic és una realitat i consisteix a produir la teva pròpia electricitat i consumir l’energia que tu mateix generes, en aquest cas, amb l’ajuda del sol, gràcies a plaques solars fotovoltaiques.

Sumant-te a l’autoconsum seràs l’amo de la teva pròpia instal·lació fotovoltaica, controlaràs la teva producció, consum i estalvi. I seguint connectat a la xarxa, podràs tant comprar l’energia de més que necessitis com vendre els teus excedents a través nostre.

La tecnologia fotovoltaica està més que testada, és legal, viable i 100% renovable.

Si vols fer el pas, nosaltres t’ajudarem en tot. A més, podràs fer el pagament en còmodes places en cas de no poder realitzar la inversió de cop.

Però… i si no tens accés a l’energia fotovoltaica? Doncs no et preocupis. Nosaltres et subministrarem energia verda 100% certificada, ja que també som productors d’energia solar. 

Energia 100% verda

Produeix la teva pròpia energia a partir de l’autoconsum fotovoltaic i contribueix a un millor futur mediambiental.

Accés a subvencions

Si comptes amb instal·lacions fotovoltaiques pots accedir a bonificacions a l’IBI i subvencions de fins al 50% segons el municipi.

Tu tens el control

Com que tu seràs el productor de la teva pròpia energia, tindràs accés en tot moment a la informació per saber el nivell de producció, consum i si hi ha excedents.

 

Call Now Button